Wat is BLUF.

BLUF. is een foodcafé in hartje Nijmegen, waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van diverse lunchgerechten. Maar natuurlijk ook van een drankje, een kopje thee of koffie en dat natuurlijk met of zonder een keuze uit onze zelfgemaakte zoetigheden. Omdat wij daarnaast erg van delen houden kun je bij ons ook samen genieten van shared tasting (diverse zoetigheden), shared lunch , high tea, high wine en high beer.

Bijna alle gerechten bereiden wij zelf samen met onze bijzondere medewerkers en natuurlijk vers in eigen keuken. Hierdoor kunnen we makkelijk met veel (di)eetwensen en/of allergieën rekening houden. Naast onze regelmatig wisselende menukaart hebben we natuurlijk ook onze specials. Niet alleen zijn deze aangegeven op onze krijtborden maar ook onze medewerkers kunnen u daar alles over vertellen.

Wij verwelkomen en verzorgen u graag samen met ons enthousiaste team van bijzondere medewerkers.

Het betreft hier medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die u heel graag als gast een warm welkom willen geven. Wij begeleiden hen daar waar nodig is, maar laten ze vooral graag zelf stralen waar dat kan. Deze groep medewerkers geeft het cachet dat BLUF. foodcafé voor ons zo bijzonder maakt. Bijzonder door gewoon te blijven.

Ons prachtige authentieke pand uit 1905 leent zich daarnaast voor vele doeleinden. Iets te vieren, iets te vertellen, iets te presenteren, vraag vooral naar onze mogelijkheden. En wilt u graag op locatie gebruik maken van onze diensten of is catering gewenst, ook dat verzorgen wij graag. Kom vooral eens genieten in onze binnentuin, de parel van onze zaak. Hier kun je rust ervaren in de hectiek die een grote stad met zich meebrengt, en we horen dan ook regelmatig van gasten dat zij ook helemaal tot rust zijn gekomen.

 We weten zeker dat het u zal bevallen.

En dat is geen BLUF.